SAKSIKANLAH KATA-KATA NAJIB MEMAKAN DIRINYA SENDIRI

Saksikanlah Kata-Kata Najib Memakan Dirinya Sendiri. Netizen: “Punca kekalahan BN adalah kerana syok sndiri”. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Rasa yang baik tentang diri anda boleh membantu anda berjaya-malah menjadikan anda lebih menarik. Tetapi dos kerendahan hati menandakan fikiran yang hebat. Berikut adalah beberapa ego besar yang dapat mengajar kita tentang menjaga saiz kepala kita.

Ini sama juga dalam kerjaya anda, kalau terlalu yakin kepada diri tanpa ambil faktor yang lain akan rosakkan kerjaya anda.

Keyakinan adalah salah satu bahan penting dalam harga diri. Satu lagi bahan penting ialah rasa hormat diri. Hanya apabila anda percaya pada kebolehan anda dan anda menghormati diri dan tempat anda di dunia, bolehkah anda mempunyai tahap harga diri yang sihat.

Ia sebenarnya tidak mungkin mempunyai keyakinan yang terlalu banyak, bertentangan dengan kepercayaan popular. Kejutan penghargaan diri yang sering disertai dengan penolakan yang terlalu banyak konflik bukanlah tanda harga diri yang tinggi, tetapi biasanya menyerlahkan kekurangan keyakinan diri dan penghormatan diri.

Jangan undervalue kerja yang baik atau betapa hebatnya anda melihat, tetapi sebaliknya jujur ​​mengakui kepada diri sendiri bahawa sebenarnya, anda bijak.

Apa-apa pun, jom sama-sama kita saksikan video di bawah. Saksikanlah Kata-Kata Najib Memakan Dirinya Sendiri
Sila tonton video:

APA YANG TERJADI DI DEPAN RUMAH BEKAS PERDANA MENTERI NAJIB RAZAK?

KUALA LUMPUR: Polis pada Ahad mula mengawal laluan keluar masuk ke kediaman peribadi bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak di Jalan Langgak Duta, Taman Duta di sini.

Timbalan Ketua Polis Daerah Sentul Supt Mohamed Rafiq Mohamed Mustafa berkata ia dilakukan bagi mengawal keselamatan kediaman terbabit.

“Anggota dari Ibu Pejabat Polis Daerah Sentul telah ditempatkan untuk mengawal keselamatan,” katanya ketika dihubungi Bernama pada Ahad.

Tinjauan Bernama mendapati lima anggota polis ditempatkan di simpang masuk ke kediaman bekas perdana menteri itu.

Polis turut menempatkan balai polis bergerak selain membuat pemeriksaan ke atas setiap individu mahupun kenderaan yang ingin masuk ke laluan itu.

Difahamkan arahan kawalan keselamatan itu dikeluarkan mulai malam tadi.

Susulan itu, pengamal media yang berkumpul di kawasan kediaman itu juga tidak dibenarkan memasuki laluan berkenaan berbanding semalam yang mana wartawan dan jurugambar telah berkumpul di depan pintu pagar kediaman tersebut bagi membuat liputan.- Bernama

SUMBER : MSTAR ONLINE